بلاگ

اکستنشن مو چیست به همراه عوارض آن 

اکستنشن مو چیست؟

اکستنشن مو برای افزایش حجم، اندازه و حالت دهی به موها، استفاده می‌شود. افرادی که دچار کم پشتی مو هستند، همواره به دنبال راه حل‌هایی برای درمان این مشکل هستند. اکستنشن مو راه حلی جذاب است به شرط آنکه همه چیز را درباره آن بدانید.

اکستنشن مو

در ادامه به بررسی بایدها، نبایدها و تمامی دانستنی‌های اکستنشن مو خواهیم پرداخت.  

اکستنشن مو چیست؟

اکستنشن مو چیست؟ در حقیقت اکستنشن، دسته‌هایی از تار موهای مصنوعی یا طبیعی هستند که بر روی سر اضافه می‌شوند. این تارهای مو، توسط چسب مخصوص و یا گیره، به موهایتان اضافه می‌شوند.

اکستنشن مو، انواع گوناگونی دارد. مدل‌های مختلفی از لحاظ جنس، حجم، مدل، رنگ و بلندی آن وجود دارد. قبل از هرچیزی، به یاد داشته باشید که حتما از سرم مو استفاده کنید تا موهایتان دچار عوارض و آسیب نشود. 

انواع اکستنشن مو 

انواع اکستنشن مو را می‌شناسید؟ بهتر است قبل از اقدام به انجام این کار، آشنایی کامل با انواع اکستنشن داشته باشید تا بتوانید بهترین و مناسبترین مدل را طبق سلیقه و نیاز خودتان، انتخاب نمایید. انواع اکستنشن، به شرح زیر است: 

اکستنشن چسبی 

اکستنشن چسبی برای بانوان یکه خواستار یک اکستنشن با سرعت نصب بالا هستند، مناسب است. اکستنشن چسبی، در عرض یک ساعت بر روی موهایتان نصب می‌شود. نحوه نصب آن هم به این صورت است که توسط نوار چسب یک طرفه و یا طرفه، بین موها قرار می‌دهند.

اکستنشن چسبی

ماندگاری اکستنشن چسبی، 6 الی 8 هفته است و تا زمان برداشتن آن، نمی‌توانید موهایتان را چرب کنید و از سرم‌ها و روغن‌های تقویتی استفاده نمایید. زیرا در صورت چرب کردن موها، چسب اکستنشن از بین می‌رود. 

اکستنشن مو حلقه‌ای میکرو 

اکستنشن مو حلقه‌ای میکرو چگونه است؟ در این روش، بخش‌های کوچک اکستنشن به بخش‌های کوچک مو بسته می‌شوند و سپس یک مهره فلزی، روی آن گذاشته می‌شود تا محکم شود. اکستنشن مو حلقه‌ای را برای چندین بار می‌توانید استفاده نمایید. به راحتی آن را از موها، جدا کنید.

افرادی که علاقه مند به افزایش موهایشان هستند، اکستنشن مو حلقه‌ای برایشان بسیار مناسب است زیرا به آسانی می‌توانید قد آن را تنظیم نمایید. توجه داشته باشید که این نوع اکستنشن، ممکن است منجر به درد و فشار پوست سر شود و اگر به درستی از موها خارج نشود، احتمال آسیب به موها وجود دارد. 

اکستنشن مو بافت 

اکستنشن مو بافت همانطور که از نامش پیداست، در موها بافته می‌شود و کمی زمان بر است. اکستنشن بافت مو، برای مدت طولانی برایتان باقی می‌ماند و از روش‌های دیگر، طبیعی‌تر است. این روش برای افرادی که موهای نازک دارند، مناسب نیست.

اکستنشن مو بافت

اکستنشن بافت مو به دلیل سنگینی که بر روی موها و سر ایجاد می‌کند ممکن است موجب سر درد، درد پوست سر و یا خارش پوست سر شود. همچنین اگر موهایتان را به طور منظم نشویید، ممکن است دچارعفونت باکتریایی شوید. این نوع اکستنشن را فقط آرایشگران حرفه‌ای می‌توانند از موهایتان بر دارند. 

عوارض اکستنشن مو 

عوارض اکستنشن مو چیست؟ اکستنشن مو مانند برخی از اقدامات غیر طبیعی در جهت زیباتر شدن، یک سری عوارض دارد که بهتر است قبل از اقدام به انجام آن، از تمامی عواقب و عوارض آن، مطلع باشید. مهم‌ترین عوارض اکستنشن مو، به شرح زیر است: 

خارش سر بعد اکستنشن مو 

خارش سر، یکی از عوارض اکستنشن مو است. این مشکل، به دلیل نوار چسب استفاده شده است در این روش است. نوار چسب، ممکن است بر روی پوست سرتان ساییده شود و منجر به خارش شود. این مشکل می‌تواند به اکستنشن و موهای طبیعی خودتان آسیب وارد کند. 

تحریک پوست سر با اکستنشن مو 

تحریک پوست سر، از دیگر عوارض اکستنشن مو است. متخصصان مجرب در این زمینه، بر این باور هستند که نصب اکستنشن مو برای برخی از افراد، منجر به بروز حساسیت‌های آلرژیک و تحریک پوست سر آن‌ها، می‌گردد. 

ریزش مو با اکستنشن 

ریزش مو، یکی از عوارض اصلی اکستنشن مو است. کشیده شدن مداوم تارهای مو، می‌تواند به فولیکول مو آسیب وارد کند و منجر به ریش گردد. برای درمان این مشکل، توصیه می‌شود از سرم‌های تقویتی و ضد ریزش، استفاده نمایید.

ریزش مو با اکستنشن 

شکستن مو با اکستنشن 

شکستن مو، یکی دیگر از مشکلات رایج اکستنشن مو است. این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که اکستنشن، به درستی بر موها نصب نشود و یا سنگینی بر روی آن ایجاد کند. این موضوع باعث تحت فشار قرار گرفتن موها و در نتیجه، شکتن آن می‌شود. 

عفونت با اکستنشن مو 

عفونت با اکستنشن مو، ممکن است رخ دهد. زمانی که می‌خواهید اکستنشن را بر موهایتان نصب نمایید، باید بهداشت را کاملا رعایت فرمایید. علاوه بر نصب، در تمام مدتی که اکستنشن بر روی موهایتان هست هم باید بهداشت رعایت شود. در غیر این صورت، ممکن است دچار عفونت پوست سر شوید. 

آلوپسی کششی با اکستنشن مو 

آلوپسی کششی زمانی اتفاق می‌افتد که به فولیکول‌ها فشار وارد شود و در نتیجه این مشکل، شما دچار ریزش مو خواهید شد و زمانی که فولیکول آسیب ببیند، فولیکول‌های جدید هم رشد نمی‌کنند. بدین صورت است که شما دچار ریزش موی دائمی خواهید شد. 

سخن پایانی 

در این مطلب، تیم نوژا تمامی اطلاعات لازم مثل انواع اکستنشن مو، مزایا و معایب این روش را برایتان شرح داده است. توصیه می‌شود به جای انجام روش‌های غیرطبیعی برای افزایش حجم و قد موها، از روش‌های طبیعی و درمانی استفاده نمایید تا دچار آسیب، نشوید. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

The maximum upload file size: 64 مگابایت. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here